×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Astralis presenterar nytt damlag — satsar på danska spelare

2
Storlaget väljer att satsa på en huvudsakligen dansk damfemma.
Den danska organisationen Astralis har återigen ett komplett damlag. Under tisdagen meddelade organisationen att man värvat fyra nya danska spelare som tillsammans med lagets norska in-game leader Aurora "aurora" Lyngdal utgör Astralis nya damfemma.

Bland nyförvärven återfinns den före detta Copenhagen Flames-spelaren Josefine "josefine" Jensen som får sällskap av Anja "anja" Soelberg, Marie "marie" Ellen Toft Sørensen och Marie "maliTy" Kragelund Holm.

I organisationens pressmeddelande beskriver Astralis att man valt att satsa på huvudsakligen danska spelare då man har som målsättning att utveckla den danska damscenen. Tidigare har organisationen, liksom de flesta andra damlag, mönstrat internationella femmor med spelare från flera olika länder.

— Laget är absolut ingen favorit att vinna titlar från dag ett, men målet är att vi under de kommande åren ska utveckla spelare som kan tävla på högsta nivå. Just nu handlar det om att jobba med en grupp extremt dedikerade spelare som tillsammans med tränaren och resten av organisationen ska bygga vidare på Astralis-kulturen som handlar om mycket mer än att bara spela och vinna matcher, säger Astralis sportchef Kasper Straube i ett uttalande till Astralis hemsida.

Astralis nya femma spelar sina första tävlingsmatcher senare i augusti då laget ställer upp i det öppna kvalet till nästa säsong av ESL Impact League.

Astralis nya damlag:
Aurora "aurora" Lyngdal
Danmark Josefine "josefine" Jensen
Danmark Anja "anja" Soelberg
Danmark Marie "marie" Ellen Toft Sørensen
Danmark Marie "maliTy" Kragelund Holm


Artikelbild: Pressbild/Astralis

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..