×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska CS-laget ber om ursäkt: "Har haft ett turbulent år"

1
Efter en skakig höst ber Curlews nu om ursäkt.
Under hösten gjorde det svenska CS-laget Curlews sin första säsong i Elitserien. Laget överraskade många genom att vinna en karta mot seriens enda proffslag Alliance. Trots vinsten mot laget som senare kom att vinna hela tävlingen lyckades Curlews inte nå slutspelet.

Efter den lovande höstsäsongen har laget skakats av interna konflikter och nu väljer organisationen att offentligt be om ursäkt för det "kaos" som rådit. I ett inlägg på X skriver Curlews att man inte är nöjd över hur saker har blivit och att man framöver vill sköta verksamheten på ett mer professionellt sätt.

"Curlews har haft ett turbulent år med spelare som kommit och gått samt att saker inte har skötts till den professionalism som vi strävar efter, vi vill därför be om ursäkt för hur vi har framstått till CS-Sverige. Vi strävar efter att CS-Sverige ska blomma och tyvärr togs beslut bakom kulisserna som vi inte var delaktiga i och vi fick därefter ta beslut efter kaoset redan börjat", skriver organisationen och fortsätter:

"Med det sagt så har styrelsen i Curlews bestämt sig för att röra om i grytan, ta nya steg mot ljusare tider och jobba med att bygga ett lag som i framtiden utstrålar professionalism."


För tillfället spelar Curlews i ESEA Main där laget har 3 vinster och 5 förluster på 8 spelade matcher.

Artikelbild: Pressbild/Curlews och Skärmbild/X och Counter-Strike
Videokälla: Elitserien/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..