×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malaysia

Här tappar kennyS humöret i Malaysia

1
Den franska AWP-legendaren var inte nöjd.
Under helgen spelades den jippo-artade tävlingen Blast The Draft i Malaysias huvudstad Kuala Lumpur. Till tävlingen hade sex CS-legendarer, däribland svenskarna Olof "olofmeister" Kajbjer, Adam "friberg" Friberg och Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, bjudits in för att leda varsitt lag från Indien och Pakistan i en sexlagstävling.

Även den franska AWP-legendaren Kenny "kennyS" Schrub blev inbjuden att delta i tävlingen och ledde sitt lag True Rippers till final där de fick möta kennyS:s franska landsman Richard "shox" Papillons lag Marcos Gaming. Finalens mest sedda klipp blev dock inte något läckert play, utan en situation där kennyS tappade humöret på en av sina lagkamrater.

Det var i den 17:e rundan på matchens andra karta Ancient som situationen uppstod. kennyS väntade sig understöd av lagkamraten Shuvajyoti "Mcg1LLzZz" Chakraborty, men någon hjälp kom inte. När kennyS sedermera dog slet han av sig sina hörlurar och begravde sitt ansikte djupt i sina händer.


Klippet av kennyS blev ett av veckans mest sedda CS-klipp på Twitch och gav även upphov till en av veckans största Reddit-trådar på subredditen Global Offensive. True Rippers förlorade till slut finalen med 2-3 i kartor.

Artikelbild: kennyS/Twitch och Pressbild/ESL
Videokälla: EDC/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..