×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Metizport klättrar på världsrankingen — går om Alliance och Godsent

1
Det unga laget är nu Sveriges näst högst rankade femma.
Metizport tar ett ordentligt kliv uppåt på världsrankingen. När CS-sajten HLTV igår kväll uppdaterade sin ranking klättrade svenskarna tio placeringar och är nu rankade på plats 61 i världen.

Klivet uppåt i rankingen innebär också att laget går om både Alliance och Godsent och nu är Sveriges näst högst rankade lag. Både Alliance och Godsent tappar istället fyra respektive sju placeringar på rankingen.

Sveriges högst rankade femma är alltjämt Eyeballers. Laget behåller sin placering på plats 51 på världsrankingen.

Den svenska spelare som är högst på världsrankingen är Ludvig "Brollan" Brolin. Hans MOUZ är för närvarande rankde femma i världen framför såväl Tim "nawwk" Jonassons lag Apeks (12:a i världen) samt Isak "isak" Fahléns lag Gamerlegion (19 i världen). Ninjas in Pyjamas, med Fredrik "REZ" Sterner i femman, är rankade på plats 24.

Sveriges högst rankade CS-lag:
1. Eyeballers (51 i världen)
2. Metizport (61)
3. Alliance (66)
4. Godsent (70)
5. Lilmix (158)
6. Sverige Onliners5 (174)
7. Kappa Bar (209)

Artikelbild: Stephanie Lindgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..