×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Succéstart för isak — vinner mot världstvåan i Blast Premier-gruppspelet

1
Isak "isak" Fahlén får bästa möjliga start på tävlingsåret.
Det blev en riktig succépremiär i Blast Premier Spring-gruppspelet för Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion. Svenskens lag besegrade världstvåan Faze Clan med 2-0 i kartor efter två jämna segrar på Overpass (13-11) och Ancient (16-13).

Individuellt bjöd isak på en riktigt stark insats på Overpass där han toppade scoreboarden med 20 kills. På Ancient blev det inte lika många kills utan där var det lagkamraterna Sebastian "volt" Malos och Frederik "acoR" Gyldstrand som toppade med 24 frallor vardera.

Faze Clan
ropz, rain, karrigan, broky, frozen

Gamerlegion
isak, Keoz, Snax, acoR, volt

Vinsten innebär att Gamerlegion har ett riktigt bra utångsläge att knipa en topplacering i gruppen. Laget får imorgon möta vinnaren mellan Team Spirit och Team Liquid i grupp B:s upper bracket-final. Den matchen är schemalagd att spelas klockan 12:00 på torsdag.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Gamers8/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..