×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW kritisk efter första Major-kvalet: "Måste steppa upp"

1
Eyeballers-stjärnan hoppas att resterande kval går bättre.
Under måndagen och tisdagen spelades det första öppna europeiska Major-kvalet. Kvalet har dessvärre kantats av en del tekniska problem och plattformen Challengermode har kritiserats av flera stora CS-stjärnor.

Efter att Sveriges högst rankade lag Eyeballers åkt ut mot Fnatic i tisdagens kval valde Jesper "JW" Wecksell att även han ventilera sin frustration över de tekniska missödena. I ett inlägg på X berättar JW hur Eyeballers påverkades negativt av tekniken.

"Jag förlorade oss några viktiga rundor, very sadge... Men holy shit, Challengermode behöver verkligen steppa upp sin skit, tech pause fungerade inte och att förlora armor och pengar på grund av det är så frustrerande i ett kval av den här storleken. Steppa upp er skit eller flytta det bara till Faceit", skriver JW.


Eyeballers får en ny chans redan idag då det andra av fyra öppna europeiska kval drar igång. Den första spelomgången i det andra kvalet börjar klockan 16:00 på onsdagen.

Artikelbild: Stephanie Lindgren
Videokälla: Champion of Champions Tour/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..