×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lindcs lämnar Godsents akademilag

1
Melker "Lindcs" Lindmark lämnar Young Gods för att fokusera på sina studier.
17-årige Melker "Lindcs" Lindmark lämnar Godsents akademilag Young Gods. Det meddelar spelaren och organisationen på sociala medier.

LIndcs var en av fem spelare som värvades till akademilaget i slutet av maj och blir den första spelaren att lämna femman. Anledningen till talangen väljer att lämna laget är för att fokusera på sina studier.

– Jag känner att det här är rätt beslut men samtidigt svårt då vi har varit en stor lycklig familj. Jag önskar killarna lycka till och kommer självklart att följa dem, säger Lindcs i ett uttalande.

Under hösten spelade Young Gods i Elitserien och överraskade genom att bland vinna en match mot proffslaget Alliance i tävlingens gruppspel. Laget missade till slut precis slutspel efter att ha förlorat sin avgörande gruppspelsmatch mot Kappa Bar.

Young Gods är nu:
Sverige Liam "maiL_09" Tügel
Sverige Eric "Focus" Piccoliori
Sverige Leo "Wonder" Wänlund
Sverige Viktor "viz" Andersson


Artikelbild: Daniel Sandström och Joakim Asplund/Godsent

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..