×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lekr0 klar för nytt lag: "Har grindat hårt sedan Dignitas"

1
Den förre Dignitas och Ninjas In Pyjamas-spelaren har äntligen ett nytt lag.
Jonas "Lekr0" Olofsson är klar för ett nytt lag. Under torsdagen presenterades den svenske 30-åringen som den ukrainska organisationen IKLA:s senaste nyförvärv.

Beskedet kommer efter att Lekr0 hoppat in som stand-in i IKLA de senaste veckorna och presterat bra i lagets tävlingsmatcher. I en kommentar till CS-sajten HLTV säger Lekr0 att han ser fram emot att få visa upp sig i en etablerad lagsatsning igen.

— Jag är väldigt glad över att vara tillbaka. Jag har grindat hårt sedan Dignitas och vill visa att min ålder inte spelar någon roll och att 30 inte är gammalt, säger han.

— Efter att ha spelat ett par praccs och en match med IKLA märkte jag att de här killarna är riktigt bra och det finns mycket potential, så jag tror att vi kommer att få se ännu mer i framtiden!

Det senaste längre projektet som Lekr0 varit en del av var Dignitas svenska satsning under åren 2021—2022. Efter att den lagkonstellationen lades ned för ett och ett halvt år sedan har Lekr0 varit aktiv och spelat i flera mixlag men inte spelat för något etablerat lag.

IKLA befinner sig just nu i en ombyggnadsprocess då laget för ett par veckor sedan valde att bänka William "draken" Sundin och Zoran "xicoz" Markovski. Det är än så länge okänt vem den femte spelaren i IKLA:s lagbygge kommer att bli.

IKLA är nu:
Vladislav "Kvem" Korol
Alexey "Topa" Topchienko
Michał "MICHU" Müller
Jonas "Lekr0" Olofsson

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: CCT/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..