×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

zAAz om helgens landslagstävling: "Hoppas spela hem ett guld till Sverige"

2
Den svenska CS-legendaren hoppas att Sverige vinner helgens nordiska mästerskap.
Under helgen spelas landslagstävlingen Nordiska Mästerskapet i Counter-Strike i Göteborg. I tävlingen gör damlandslag från Sverige, Norge, Finland, Danmark och Island upp om titeln Nordens bästa landslag.

I Sveriges landslagstrupp tar bland annat CS-legendaren Zainab "zAAz" Turkie plats. I ett uttalande säger zAAz att hon hoppas på svenskt guld i helgen.

– Det är alltid stort att få representera Sverige. Vi kommer hit med ett starkt lag med internationellt etablerade spelare, så vi hoppas kunna visa upp det under helgen och spela hem ett guld till Sverige, säger zAAz.

Landslagstävlingen inleds på lördagen och spelas över två dagar. Under lördagen spelas de första gruppspelsmatcherna och på söndagen spelas de sista gruppspelsmötena följt av en final mellan gruppspelets två starkaste femmor.

Läs mer om tävlingen på Liquipedia.

Den svenska landslagstruppen är:
Tilde "7licious" Byström
Zainab "zAAz" Turkie
Julia "juliano" Kiran
Linnea "Nea" Claesson
Sverige Lina "Lina" Henriksson

Artikelbild: Pressbild: Svenska E-sportförbundet

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..