×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Färdigspelat för KRIMZ i Finland — Fnatic utslagna ur gruppspelet

1
Freddy "KRIMZ" Johanssons mannar lyckades inte ta sig till slutspel i Finland.
Det blev inte någon omedelbar succé för Fnatics nykomponerade femma i Elisa Masters. Laget förlorade under onsdagen två raka matcher och har därmed spelat färdigt i tävlingen.

De två förlusterna utgjordes av en bo1-förlust mot Gamerlegion följt av en 1-2-förlust mot ENCE Esports. Efter förlusten mot Ence konstaterade Freddy "KRiMZ" Johansson att laget, som presenterade tre nya spelare så sent som i måndags, bara hunnit med sex praccar innan tävlingen.

"GGWP alla lag! 6 praccar var allt vi hade men vi gjorde det bästa av det!", skrev KRIMZ i ett inlägg på X.


För Isak "isak" Fahlén blev den första gruppspelsdagen något mer lyckad. Efter vinsten mot Fnatic förlorade visserligen Gamerlegion mot hemmahoppet HAVU Gaming, men laget har fortfarande chansen att nå slutspelet om man besegrar Ence i en direkt avgörande gruppspelsmatch som är schemalagd att spelas på fredag klockan 15:00.

Den siste svensken på plats i Finland är Tim "nawwk" Jonasson. Hans lag Apeks kliver in i tävlingen på torsdagen och spelar sin första gruppspelsmatch mot Mouz klockan 12:00.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Elisa/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..