×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Nyupptäckt CS2-bugg gör reloaden snabbare

1
Denna bugg kan ge spelare ett oförtjänt övertag på sina motståndare.
En nyupptäckt CS2-bugg gör det möjligt för spelare att ladda om sina vapen snabbare än vad som är tänkt. Det rapporterar nyhetssajten Dot Esports.

Buggen, som gjordes känd för den breda massan genom en trådstart på Reddit, aktiveras när en spelare snabbt byter vapen under reload-animationen. Att göra detta får laddningstiden att sjunka drastiskt nästa gång spelaren laddar vapnet igen.

Även om buggen vid en första anblick kanske inte uppfattas som särskilt allvarlig finns det situationer där den kan ge spelare ett orättvist övertag på sina motståndare. Detta bör innebära att den sätts högt upp på Valves lista över CS2-problem att fixa.

Double swapping while reloading can decrease reload time
byu/Pentotion inGlobalOffensive

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike och Pentotion/Reddit

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..