×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Brasiliansk walkover ger Godsent semifinalplats

1
Det svenska laget fick lite oväntad hjälp på vägen till semifinal.
Godsent är klara för semifinal i onlinetävlingen Leon Teamplay. Laget vann sin grupp efter att det brasilianska laget Pain Gaming lämnat walkover i söndagens gruppfinal.

Utöver walkover-vinsten mot Pain vann Godsent sina två andra matcher i gruppspelet — först en bo1-visnt mot GenOne och sedan en derbyvinst mot Alliance. Segrarna innebär att Godsent toppar grupp B och därmed seedas raka vägen till tävlingens semifinal där man får möta vinnaren i kvartsfinalen mellan Pera Esports och Espionage.

För Alliance blev det ingen slutspelsplats överhuvudtaget. Efter derbyförlusten mot Godsent förlorade laget med 1-2 mot Arcred och slutade därmed på den delad femteplats i grupp B vilket inte räckte till slutspel.

I skrivande stund är det inte känt när Godsents semifinal kommer att spelas.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: European Pro League/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..