×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

NIP hoppar av kval till miljonturnering i sista minuten

1
Ninjas In Pyjamas-spelarna var inte redo att ställa upp i kvalet till Betboom Dacha.
Under torsdagen skulle Ninjas in Pyjamas spela sin öppningsmatch i kvalet till miljonturneringen Betboom Dacha. Så blev dock inte fallet.

I sista minuten ställde nämligen NIP in sin medverkan i kvalet och matchen mot Team Spirit kunde därför inte spelas. I ett inlägg på X skriver NIP att orsaken till avhoppet var att spelarna inte hunnit ladda om efter den långa resan hem från Kina.

"På grund av den sena återkomsten från Kina efter CS Asia Championship var vi inte redo för den första matchen, vilket ledde till att vi drog oss ur Betboom. Vårt primära fokus ligger på kommande höstfinalerna i Blast", skriver NIP om beslutet.

Betboom Dacha-kvalet skulle vara den första tävlingen där NIP spelar med sin nya in-game leader Alejandro "alex" Masanet. Nu får spanjoren vänta på sin debut i ytterligare en vecka då NIP möter världsettan Faze Clan i öppningsmatchen av Blast Premier Fall Finals.


Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..