×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

LNZ och Yxngstxr tappar lagkamrat – nere på fyra spelare

1
Sangal tappar sin AWP-spelare till Alternate Attax.
Svensklaget Sangal Esports tappar sin AWP-spelare Max "PANIX" Hangebruch. Den tyska 24-åringen återvänder till sitt förra lag Alternate Attax efter att ha spelat sju månader i Sangal.

Flytten innebär att Sangal är nere på fyra spelare och någon ersättare finns ännu inte spikad. I ett inlägg på X skriver lagets svenska in-game leader Linus "LNZ" Holtäng att laget kommer att testa nya spelare på positionen med förhoppningen att förbättra femman.

"Tack PANIX för tiden, även om det kanske inte var så länge eller framgångsrikt var det ändå trevligt. Vi kommer att testa olika spelare framöver och försöka nå nya höjder, håll ögonen öppna", skriver LNZ.

Sangal har nu följande spelare:
Pere Solsona "sausol" Saumell
Linus "LNZ" Holtäng
Can "kyuubii" Kamber
Simon "yxngstxr" Boije

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Thunderpick/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..