×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve ändrar Major-regler – byter namn på faserna

1
Valve har presenterat flera nyheter i sin Major-regelbok.
Speltillverkaren Valve har gjort flera ändringar i regelboken för Majors. Det rapporterar CS-sajten HLTV.

En av de stora förändringarna är att lag som är högt rankade på Valves världsranking kommer att seedas högt i huvudturneringen, även om lagen presterar mindre bra i RMR-turneringen. Inför Majorn i Paris var Faze Clan rankade trea i världen men på grund av ett sämre RMR-kval blev man seedade på plats 16 — en situation som inte längre kommer att uppstå.

En annan viktig ändring är att Valve byter namn på de olika faserna i Majorn. Faserna som tidigare kallades Challengers, Legends och Champions heter nu Opening, Elimination och Playoffs.

Sist men inte minst har Valve beslutat att seedingen är förutbestämd för att göra det hela mer rättvist. Den nya seedningen liknar de system som finns i till exempel elitfotbollen.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..