×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Superstjärnan lämnar Cloud9: "Har bestämt mig för att lämna"

1
En av världens bästa AWP-spelare vill byta lag.
Cloud9:s stjärnspelare Dmitry "sh1ro" Sokolov transferlistas och förpassas till bänken efter att han uttryckt en önskat att lämna laget. Det meddelade organisationen och spelaren själv på torsdagskvällen genom inlägg i sociala medier.

"För mig som spelare är det som slutet av en hel bok. Jag har bestämt mig för att lämna det här laget och det är ett av de svåraste besluten i min karriär", skriver sh1ro själv i ett inlägg på Telegram.

"Just nu vill jag inte dela med mig av några detaljer om vad, hur och varför. Jag har tänkt mycket, vägt för- och nackdelar, och jag kan inte säga med säkerhet hur korrekt det här beslutet kommer att vara i framtiden", fortsätter han.

För Cloud9 innebär sh1ris beslut ett stort bakslag. Spelaren har varit en av lagets viktigaste pusselbitar och hade onekligen kunnat bidra till att lyfta laget som tappat ett par placeringar på HLTV:s världsranking under hösten.

sh1ro anslöt till Cloud9 i april förra året efter att den amerikanska organisationen värvat hela Gambit Esports dåvarande femma. Innan dess spelade sh1ro i Gambit i tre år, vilket gör att han spelat med i huvudsak samma femma sedan 2019.


Cloud9 är nu:
Sergey "Ax1Le" Rykhtorov
Abay "HObbit" Khassenov
Denis "electronic" Sharipov
Ilya "Perfecto" Zalutskiy

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..