×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

ESL justerar schemat efter CS2-ändringen

1
Kortare matcher innebär också tightare schema.
De professionella matcherna i CS2 är betydligt kortare än i CS:GO. Till följd av detta har turneringsarrangören ESL valt att justera schemat för IEM Sydney, meddelar Marc Winther, ESL:s chef för spelekosystem,

CS2 har som bekant bytt från MR15 till MR12 och detta påverkar främst bo3-matcher där snittet gått från 3 timmar och 30 minuter till lite under 3 timmar.
Datan som använts för analysen är de senaste veckornas ESL-turneringar i CS2 (ESL Impact samt olika kval till ESL Challenger).

Hur upplevelsen för både spelare och tittare blir får vi se under IEM Sydney som börjar nästa vecka. Röster har höjts kring ekonomin inne i spelet, CT-sidan blir än mer värdefull då man får mindre rundor på sig att bygga ekonomi. Adderar man dessutom att CS2 verkar ha ett enormt "peekers advantage" kan vi förvänta oss stora ledningar i halvtid.



Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..