×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Stor hitbox-bugg i Counter-Strike 2 upptäckt

1
Buggen gör det nästan omöjligt att träffa spelare i vissa fall.
Med bara en vecka kvar till den första stora tävlingen i Counter-Strike 2 har en stor hitbox-bugg upptäckts i spelet. Buggen innebär att spelarmodellernas hitbox inte är i sync med vad spelarna faktiskt ser vilket gör det nästan omöjligt att träffa skott på motståndare som plantar bomben.

Buggen upptäcktes av X-användaren Joleksu som i fredags delade en video där han visar upp hur buggen fungerar.

"CS2 har ett stort problem med felinställda hitboxes just nu, och det är som värst när man tittar nedåt med kniven eller med bomben i handen. Kan förklara några av missarna på spelare som plantar bomben", skriver Joleksu om buggen.

Inlägget har fått enorm spridning på plattformen och uppmärksammats av flera kända CS-profiler som kritiserar speltillverkaren Valve för den allvarliga buggen. Med storturneringen IEM Sydney, som har en prispott på 250 000 dollar (~2,7 miljoner kronor), bara en vecka bort är det många som anser det kritiskt för Valve att åtgärda problemet.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..