×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kvalsuccé för The Prodigies och Metizport — klara för CCT-gruppspel

2
Både The Prodigies och Metizport kommer att spela i CCT East Europe-gruppspelet.
Det stängda kvalet till onlineturneringen CCT East Europe Series blev en riktig succé för de svenska deltagarna. Både The Prodigies och Metizport gick obesegrade genom kvalet och säkrar därmed varsin plats i huvudturneringens swiss-gruppspel.

Prodigies inledde kvalet med att vinna sin grupp efter att ha besegrat BIT Esports och Nexus Gaming. I den avgörande kvalmatchen besegrade sedan svenskarna det polska laget Illuminar Gaming med 2-0 efter vinster på Inferno (16-10) och Vertigo (16-9).

Metizport gjorde exakt samma resa men besegrade Astralis Talent och Turów Zgorzelec Esport i gruppspelet och Zero Tenacity i den avgörande kvalmatchen.

CCT EE-gruppspelet är schemalagt att dra igång på söndag men det är än så länge oklart vilka övriga lag som blivit direktinbjudna till gruppspelet är.

Artikelbild: Daniel Sandström och Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..