×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lekr0 och maxster kvalar till Esportal Clash Open-finalerna

2
Den svenska duon knep den sista slutspelsplatsen i Esportal Clash Open.
På tisdagskvällen spelades det fjärde och sista öppna kvalet till onlineturneringen Esportal Clash Open. Efter en lång kväll med många matcher stod det till slut klart att det delvis svenska mixlaget Wu-Tang Clan kniper den sista platsen i tävlingens slutspel.

I Wu-Tang Clan spelar den svenska duon Jonas "Lekr0" Olofsson och Max "maxster" Jansson. Lekr0 är för närvarande kontraktslös medan maxster fortfarande är kontrakterad till Ninjas in Pyjamas akademilag Young Ninjas som ännu inte presenterat någon komplett femma för hösten.

Vinsten i kvalet kom efter segrar mot bland annat Gucci Academy, Raptors Esports Club och ukrainska Sestri i finalen. Finalen mot Sestri slutade 16-9 till WTC efter fina prestationer från maxster och lagets danska spelare Frederik "Fessor" Sørensen.

"Lång, lång dag men vi fick det gjort", kommenterade Lekr0 resultatet i ett inlägg på X efter kvalsegern.


Tävlingens slutspel, där också svensken Joel "joel" Holmlund och hans lag Benched Heroes deltar, spelas på lördag den 30 september.

Wutang-Clan är:
Jonas "Lekr0" Olofsson
Frederik "Fessor" Sørensen
Max "maxster" Jansson
Erkhan "gokushima" Bagynanov
Hubert "szejn" Światły

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder och Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..