×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

shroud skapar debatt – säger att CS2 är "lättare än Valorant"

0
FPS-stjärnan säger att CS2 är "lättare än Valorant"
"Jag säger det rakt ut. Ni förstår inte. Om s1mple hoppar över till Valorant kommer han inte vara i närheten av toppscenen." Dey berättar FPS-stjärnan Michael "shroud" Grzesiek på sin stream.

När shroud pratar så lyssnar man, men är han rätt ute i detta uttalande kan man ju fråga sig. Den förre Cloud9-spelaren har fler timmar i FPS-spel än många andra i världen, mest känd för CS:GO, Valorant och Apex Legends.

Han har tidigare hävdat att Valorant är lättare än CS:GO men efter att ha spelat en hel del CS2 ändrat sin uppfattning. Något hans kamrater på Discord inte höll med om.

Då Counter-Strike: Global Offensive är mest känt för sitt fokus på mekanik och aim har shroud ofta kritiserat CS2 för att vara mer likt Valorant. Nu menar han att förändringarna har gjort CS2 enklare för spelare att bemästra.

Vad stjärnan tycker om några månader får tiden utvisa.

Artikelbild: shroud/Twitch
Videokälla: Valorant/Twitch




0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..