×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lagkamraten försvarar joel: "Tror inte han fuskar eller matchfixar"

1
De danska spelarna går nu ut och försvarar svensken som anklagas för matchfixing.
Efter att 416Olsk förlorat mot Victory Zigzag i Blast Premier Showdown-kvalet så gick Robin "robiin" Sjögren ut och anklagade Joel "joel" Holmlund matchfixing och potentiellt fusk. Nu har den danska sajten Dust2.dk kontaktat de två danska spelarna i laget, Daniel "mertz" Mertz och Nicolaj "mupzG" Djurhus, som försvarar joel.

"Jag tycker att det är synd att kasta lera offentligt när det är något ESIC och turneringarna själva tar hand om. Jag förstår att du är frustrerad efter att ha förlorat en final i ett stort kval, men jag tror inte att det väger upp för att kasta skit på en annan spelare", skrev mertz.

Trots att ingen information just nu finns ute om joel så vill danskarna ändå vara tydliga med att det inte är något som ska ignoreras. Men samtidigt menar de att de inte tror på det: "Jag tror inte att han fuskar eller matchfixar, men istället har han ett otroligt bra mål samt sunt och klart CS-sinne för att vara så ung", avslutar mertz.

Fragbite har sökt joel för kommentar utan framgång. Godsent har tidigare nekat kommentar. Fragbite har även sökt ESIC som valt att inte kommentera.

Artikelbild: Sindre Stien/Nordavind, Joakim Asplund/Godsent

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..