×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Marskalk vinner Gamezone 2023

1
Förhandsfavoriterna vann LAN-turneringen i Örkelljunga efter att ha krossat danskar i finalen.
Under helgen har LAN-tävlingen Gamezone 2023 spelats på plats i Örkelljunga. CS-tävlingen vanns av förhandsfavoriterna Marskalk som besegrade det danska laget Falcons Esport i finalen.

Sverige Marskalk
Brillo, dZ, treckiz, hechtikal, zeak

Danmark Falcons Esport
DEBRE, Kaspara, oJay, Rollo, Kell3r

Finalen inleddes på Marskalks kartval Overpass och svenskarna inledde i ett rasande tempo. Zeid "Zeak" Gaatur visade vägen med 25 kills när Marskalk tog hem kartsegern med siffrorna 16-5.

Falcons kartval Inferno blev en betydligt jämnare historia som danskarna till slut spelade hem. Oliver Damm "oJay" Jensen glänste för Falcons med 34 frallor på kartan som slutade 16-14 i dansk favör.

Avgörandet på Vertigo blev sedan en riktig massaker. Marskalks anfallsspel var felfritt och laget vann hela elva rundor innan Falcons lyckades försvara en runda. I slutändan var det också bara den rundan som Marskalk släppte och finalens sista karta slutade hela 16-1 till svenskarna.

För LAN-segern får Marskalk 15 000 kronor i prispengar medan Falcons Esport får 5000 kronor för sin andraplats. På delad tredje- och fjärdeplats slutade de svenska femmorna Lemondogs och MJ23.

Artikelbild: Gamezone/Twitter

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..