×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Marskalk vinner Gamezone 2023

1
Förhandsfavoriterna vann LAN-turneringen i Örkelljunga efter att ha krossat danskar i finalen.
Under helgen har LAN-tävlingen Gamezone 2023 spelats på plats i Örkelljunga. CS-tävlingen vanns av förhandsfavoriterna Marskalk som besegrade det danska laget Falcons Esport i finalen.

Sverige Marskalk
Brillo, dZ, treckiz, hechtikal, zeak

Danmark Falcons Esport
DEBRE, Kaspara, oJay, Rollo, Kell3r

Finalen inleddes på Marskalks kartval Overpass och svenskarna inledde i ett rasande tempo. Zeid "Zeak" Gaatur visade vägen med 25 kills när Marskalk tog hem kartsegern med siffrorna 16-5.

Falcons kartval Inferno blev en betydligt jämnare historia som danskarna till slut spelade hem. Oliver Damm "oJay" Jensen glänste för Falcons med 34 frallor på kartan som slutade 16-14 i dansk favör.

Avgörandet på Vertigo blev sedan en riktig massaker. Marskalks anfallsspel var felfritt och laget vann hela elva rundor innan Falcons lyckades försvara en runda. I slutändan var det också bara den rundan som Marskalk släppte och finalens sista karta slutade hela 16-1 till svenskarna.

För LAN-segern får Marskalk 15 000 kronor i prispengar medan Falcons Esport får 5000 kronor för sin andraplats. På delad tredje- och fjärdeplats slutade de svenska femmorna Lemondogs och MJ23.

Artikelbild: Gamezone/Twitter

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..