×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Marskalk vinner Gamezone-kvalet — vann finalen på övertid

1
Dennis "dZ" Zetterlunds mannar vann biljetter till en av höstens svenska LAN-turneringar.
Under lördagen spelades det öppna kvalet till Gamezones LAN-turnering i höst. 19 svenska femmor ställde upp i kvalet som i slutändan vanns av ett av tävlingens mest rutinerade lag Marskalk.

I kvalfinalen ställdes Marskalk mot det talangfulla laget The Prodigies i ett bo1-möte på Ancient. Finalen blev en jämn historia som avgjordes först efter övertid. På övertiden var Dennis "dZ" Zetterlunds femma omutbara och säkrade kartvinsten med 19-15.

För vinsten vinner Marskalk resa, boende och LAN-biljetter till Gamezone som äger rum den 15—17 september på Forum Arena i Örkelljunga.

Marskalks femma:
Dennis "dZ" Zetterlund
David "Brillo" Lehrman
Henric "hechtikal" Ohlund
Zeid "Zeak" Gaatur
Oskar "treckiz" Karlsson

Artikelbild: Daniel Sandström och Jesper Zerman/Bildbyrån

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..