×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve teasar om CS2-release: "Lanseras snart"

1
Spelet är nu väldigt nära om man vågar lite på Valve.
Steam firar i år 20 år. 2003 lanserades tjänsten så att folk som spelade Valve-spel lättare kunde uppdatera just dessa spelen. 20 år senare är det den starkaste speltjänsten i hela västvärlden. De har nu släppt en tidslinje där de går igenom sin historia för att fira denna milstolpe.

Counter-Strike 1.6 släpptes tillsammans med Steam, 11 september, och var en stor anledning till att Steam skapades. Året därefter, 2004, kom det första nya spelet till Steam. Detta var det lite bortglömda CS-spelet Counter-Strike: Condition Zero.

I denna tidslinje teaser de dock också lite. För år 2023 skriver Valve att de släppt en stor Steam-klientuppdatering samt att Counter-Strike 2 kommit ut i beta. Men det mest spännande är att de faktiskt skriver "lanseras snart" i en parantes om just detta.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..