×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Succéstart för nya svensklaget — obesegrade i sina första matcher

1
Det nya svensklaget fick en perfekt start på sin resa.
Det nya svensklaget Metizport spelade under gårdagen sina två första officiella matcher. Båda av dessa var i gruppspelet av det stängda kvalet till CCT North Europe Series 8. De startade mot ENCE Academy och vann med 2-0 i kartor, 16-10 och 16-13.

Näst på tur var Olle "spooke" Grundström och kompani i Sprout. Detta blev en jämnare match men återigen 2-0 i kartor till svenskarna, 16-13 och 16-14. Starkast under dagen var utan tvekan Linus "nilo" Bergman som slutade ENCE-matchen med 52-35 i stats och Sprout-matchen med 47-38.

Ytterligare ett svensklag spelade sina gruppspelsmatcher i kvalet under gårdagen, The Prodigies Sweden. Även här blev det succé. De började med att lite överraskande vinna mot HAVU Gaming med 2-1 i kartor för att sedan vinna med 2-0 mot MASONIC. Båda svensklagen behöver nu bara en vinst var för att ta sig vidare till huvudturneringen. Dessa matcher spelas på fredag men tiderna är inte satta än.

Artikelbild: Daniel Sandström

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..