×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Succéstart för nya svensklaget — obesegrade i sina första matcher

1
Det nya svensklaget fick en perfekt start på sin resa.
Det nya svensklaget Metizport spelade under gårdagen sina två första officiella matcher. Båda av dessa var i gruppspelet av det stängda kvalet till CCT North Europe Series 8. De startade mot ENCE Academy och vann med 2-0 i kartor, 16-10 och 16-13.

Näst på tur var Olle "spooke" Grundström och kompani i Sprout. Detta blev en jämnare match men återigen 2-0 i kartor till svenskarna, 16-13 och 16-14. Starkast under dagen var utan tvekan Linus "nilo" Bergman som slutade ENCE-matchen med 52-35 i stats och Sprout-matchen med 47-38.

Ytterligare ett svensklag spelade sina gruppspelsmatcher i kvalet under gårdagen, The Prodigies Sweden. Även här blev det succé. De började med att lite överraskande vinna mot HAVU Gaming med 2-1 i kartor för att sedan vinna med 2-0 mot MASONIC. Båda svensklagen behöver nu bara en vinst var för att ta sig vidare till huvudturneringen. Dessa matcher spelas på fredag men tiderna är inte satta än.

Artikelbild: Daniel Sandström

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..