×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ny svensk femma klar för norsk organisation: "Äntligen!"

3
En ny svensk femma får chansen att representera en organisation.
Den norska organisationen Metizport har signat en nytt CS-lag bestående av fem svenska spelare och en svensk coach. Det meddelade organisationen under måndagen genom ett pressmeddelande.

Femman består i huvudsak av spelare som tidigare representerat Young Ninjas och Lilmix. Från Lilmix plockar Metizport in Hannes "hns" Johansson och Jack "Jackinho" Ström Mattsson medan Linus "nilo" Bergman och Adam "adamb" Ångström plockas in från Ninjas in Pyjamas akademilag.

Den femte och sista spelaren är Alfred "RuStY" Karlsson som senast kommer från en sejour i Godsent. Laget coachas av Ahmed "abdi" Abdi som också han tidigare coachat Young Ninjas.

"Äntligen! Varit på sidlinjen länge i väntan på rätt projekt. Jag är väldigt glad över att få chansen att bygga ett nytt svenskt lag med spelare jag verkligen tror på", skriver Jackinho i ett inlägg på X om det nya laget.

Metizports nya svenska femma debuterar nästa vecka då laget ställer upp i kvalet till onlineturneringen CCT North Europe Series. Där får svenskarna möta ENCE Academy, Sprout och Exzentriq United.

Metizport är:
Jack "Jackinho" Ström Mattsson
Hannes "hns" Johansson
Alfred "RuStY" Karlsson
Adam "adamb" Ångström
Linus "nilo" Bergman

Ahmed "abdi" Abdi (coach)


Artikelbild: Pressbild/Metizport
Videokälla: CCT/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..