×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Här är inställningarna som får CS2 att kännas mer som CS:GO

1
Mohan "launders" Govindasamy har experimenterat fram inställningar som får CS2 att kännas som CS:GO.
Beta-testandet av Counter-Strike 2 är i full gång och även om speltillverkaren Valve haft som ambition att inte göra alltför stora förändringar i spelmekaniken upplever de flesta att CS2 känns annorlunda jämfört med Global Offensive. En av dem är CS-profilen Mohan "launders" Govindasamy som valde att experimentera med inställningarna för att få spelet att kännas så mycket som möjligt som CS:GO.

I ett inlägg på X delar launders med sig av vilka inställningar som han tycker fungerar bäst för att få CS2 att kännas som CS:GO.

"Jag spenderade de senaste 12 timmarna på att få CS2 att kännas som CS:GO", skriver launders och delar med sig av vilka inställningar han valt.

Se launders inställningar:

I ett senare inlägg lade launders till ytterligare ett tips som CS-laget Sprouts X-konto delat med sig av.

"Spelet känns 1:1 med CS:GO nu. Stretched res känns jättebra igen", skriver launders efter att han aktiverat resizeable BAR i sin BIOS.


Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike och Stephanie Lindgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..