×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

ohnePixel avslöjar: Därför tackar han nej till en miljon dollar i månaden

1
Den populära CS-profilen vill inte ta pengar från spelberoende.
Den tyska CS-profilen ohnePixel har de senaste åren växt till en av de största kreatörerna på streamingplattformen Twitch. Under 2023 har han snittat över 14 000 samtidiga tittare på sin stream och siffran ökar bara mer för varje dag som går.

Under en av sina senaste sändningar fick tysken frågan om hur mycket pengar han tjänar på streamingen. ohnePixel valde då att svara att han tjänar betydligt mindre pengar än vad han hade kunnat tjäna om han hade tackat ja till någon av de erbjudanden han fått för att marknadsföra gambling-sajter.

— Jag hade tjänat en fucking miljon i månaden om jag tog en gamblingsponsor, det kan jag säga. Och jag tjänar inte en miljon i månaden just nu, sade han.

— Jag vill inte bara streama, ta pengarna och sedan vad? Ha allting avbetalt för resten av mitt liv? Jag tror att jag kan göra detta långsiktigt och fortfarande leva ett fantastiskt liv.

Efter att streamern avslöjat hur mycket pengar han hade kunnat tjäna var det flera av hans fans som uppmanade honom att välja pengarna och säkra ett ekonomiskt oberoende, något som ohnePixel sade bestämt nej till.

— Jag skulle betala mina räkningar med andra människors pengar som de förlorat efter att de blivit beroende. Vissa fall kan vara ännu värre för det finns alltid en viss andel av spelberoende som det slutar riktigt illa för, eller hur? sade han.

Se ohnePixel prata om gamblingsponsorer:

Artikelbild: ohnePixel/Youtube och Skärmbild/Counter-Strike

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..