×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Stora streamern rädd för att bli bannad — skickar sina skins till ohnePixel

1
Ett stort bråk i gamblingscenen av Counter-Strike leder till att han inte vågar ha kvar sina skins.
Sparkles är utan tvekan en av de största CS-kreatörerna i världen. Mycket av fokuset av han hans innehåll bygger på skins. Men nu vågar han inte riktigt ha sina skins i sitt inventory. Istället ville han nu skicka många av sina dyrare skins till ohnePixel.

Anledningen till detta är ett stort drama som just nu pågår mellan olika bettingsajter i CS-världen. Framförallt mellan CSGOEmpire och CSGORoll. Sparkles har varit sponsrad av olika skinsajter och är därför orolig att han kan bli trade-bannad, precis som många konton kopplade till skinsajter nyligen har blivit.

Bråket mellan de olika sajterna är rejält brutalt. En video som har läckt från en fest från CSGORoll sägs visa hur en av ägarna håller upp en skyllt där det står "death to Monarch". Monarch är då ägaren av CSGOEmpire. Monarch säger att han ska släppa en video som påverkar flera Youtubers och CSGORolls ägare.




0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..