Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Succé för susp och pita — säkrar första titeln med 00Nation

2
En otrolig start för svenskens nya lag.
Pinnacle Cup V är färdigspelad och det blev svensk succé i turneringen. Detta när Tim "susp" Ångström och hans 00Nation med Faruk "pita" Pita som coach vann hela turneringen. Det nyformade laget fick en tuff start i gruppspelet där de förlorade de två första matcherna i swiss-stadiet.

Efter detta så vände dock allt och laget kunde vinna tre raka matcher för att säkra en plats i slutspelet. Där var det inte lätt motstånd som väntade med 00Nation gjorde det bra. De slog ut ECSTATIC och Bad News Eagles med 2-0 i kartor och ställdes i semifinalen mot Astralis.

Där såg det ut som ännu en 2-0-vinst väntade. susp och kompani hade nämligen en ledning på hela 15-2 under den andra kartan men lyckades aldrig stänga. Istället vann Astralis kartan på övertid. Detta stoppade dock inte 00Nation som stängde matchens sista karta med 16-9.

Sista motståndet blev Furia Esports. Här vann 00Nation brassarnas kartval, Nuke, med 16-13 och behövde nu bara en kartvinst till. Detta fick de lite hjälp med när Nicholas "guerri" Nogueira fick hoppa in för Kaike "kscerato" Cerato. Trots detta blev det jämt på Ancient men 00Nation vann tillslut med 16-12.

I och med detta säkrar susp och hans nya lag 30 000 dollar. susp hade en tuff start på turneringen men började verkligen skina i slutspelet. Speciellt i semifinalsvinsten mot Astralis samt finalen mot Furia.