×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

CS-spelare fick beta-access på inaktivt smurfkonto: "Verkligen förvirrad"

1
Nu är det läge att kolla alla sina Steam-konton.
Tidigare i veckan vittnade Reddit-användaren xSenex att hans alt-konto fått en inbjudan till Counter-Strike 2-betan. Trots att spelaren inte använt kontot på flera månader hade speltillverkaren Valve gett kontot access till världens just nu mest eftertraktade beta.

"Jag har inte loggat in på det här kontot på flera månder. Så 0 speltimmar de senaste två veckorna. Jag är verkligen förvirrad över varför Valve valde det här kontot", skriver xSenex.

i got cs2 access... on my ALT ACCOUNT
by u/xSenex in GlobalOffensive

En förklaring som vissa användare verkar övertygade om är att beta-invites delas ut baserat på speltid innan CS2-betan släpptes. Att xSenex inte spelat något på kontot den senaste tiden spelar alltså ingen roll utan faktumet att kontot hade speltid i april—maj kan ha varit avgörande.

I mars, när betan släpptes, röt Valve ifrån mot spelare som försökte lura systemet genom att farma speltimmar genom att vara AFK. Då skrev Valve att speltiden som räknas är speltiden före betan, men det är oklart om denna hållning gäller även fem månader senare.

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..