×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Kritiserade gambling-sponsorn borttagen från G2-tröjan

1
Storlaget verkar göra allt för att inte längre förknippas med den kritiserade sajten.
G2 Esports fick en hel del kritik när laget i maj presenterade att man ingått ett sponsoravtal med gamblingsajten CSGO Roll. I en uppmärksammad och kontroversiell reklamfilm presenterades samarbetet med den då nyblivne 18-åringen Ilya "m0NESY" Osipov i huvudrollen.

Nu, bara tre månader efter att samarbetet presenterades, verkar parterna ha brutit med varandra, rapporterar nyhetssajten Dexerto. CSGO Roll är inte längre listad på G2 Esports hemsida som ett av lagens partners och i de senaste videorna som organisationen lagt ut på Youtube är CSGO Roll-logotypen censurerad. G2 har dessutom plockat ned reklamfilmen med bolaget från sin Youtube-kanal.

Samtidigt som G2 verkar ta steg för att distansera sig från gamblingsajten fortsätter CSGO Roll att marknadsföra sig som en officiell partner till G2 Esports.

Artikelbild: Pressbild/G2 Esports
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..