×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

KRiMZ hemska skräckupplevelse under Majorn: "De stal mitt snus"

1
Sverige är kända för sitt snusanvändande. En spelare som fick uppleva en riktigt läskig händelse under Majorn var Freddy "KRiMZ" Johansson. Hans snus var borta.
Fnatic har spelat rejält starkt under den senaste tiden. De tog sig till kvartsfinal i Majorn och trots att de inte hade Freddy "KRiMZ" Johansson med i laget så vann de Elisa Masters Espoo. KRiMZ deltog inte på grund av en handskada som han hade under hela Majorn.

Men det var inte det enda tuffa som den svenska stjärnan fick uppleva i Brasilien. Fnatic har precis släppt en bakom kulisserna-video från Majorn. I denna kan vi ser laget återvända till sitt praccrum efter de lyckats kvala till Legends Stage.

Men alla saker från rummet är borta. Bland annat saknar lagets IGL, William "mezii" Merriman, sina foppatofflor. Något som många svenskar nog kan relatera till är skräcken som KRiMZ får uppleva. Hans snus var borta.

Hur länge KRiMZ var utan snus eller om han hade mer på hotellrummet är just nu oklart. Fragbite har försökt nå KRiMZ och Fnatic för en kommentar utan framgång.




Artikelbild: Kalle Strömgren, Fragbite

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..