×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

draken hoppade in i ukrainska organisationen — dominerade

1
Godsents bänkade AWP-spelare dominerade matchen.
Under onsdagen hoppade William "draken" Sundin in för IKLA i CCT North Europe Series 6. Den bänkade AWP-spelaren visade där upp en riktig prestation. Första kartan, Ancient, vann IKLA med 16-12 och draken fick imponerande 29-18 i stats med en HLTV-rating på 1.47.

Matchen mot Team Sampi gick efter detta vidare Nuke och där var draken ännu bättre. Denna gången på han 32 frags och dog endast 16 gånger. HLTV-ratingen gick denna gången upp till 1.56. Trots detta förlorade de kartan med 16-14.

På sista och avgörande kartan, Inferno, steppade istället ukrainska Alexey "Topa" Topchienko upp och bjöd på en 30-bomb själv. draken fick ta det lugnt i matchen och slutade på 12-12 i stats. Matchen slutade 16-7 i IKLAS fördel.

draken kommer att fortsätta att spela med IKLA i åtminstone en match till. Denna matchen är mot 9 Pandas och spelas imorgon 14:00.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..