×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP överraskar mot Vitality och kvalar till Blasts höstfinaler — Brollan i storform

2
Efter en strålande insats av Ludvig "Brollan" Brolin kunde NIP säkra en plats i Blast Premier Fall Finals.
Ninjas in Pyjamas i gruppfinalen av Blast Premier mot Team Vitality och de började med att vinna tre rundor. Vitality kunde dock snabbt komma tillbaka och gick in i den andra halvan med åtta raka rundor. Det såg ut som att NIP skulle vinna pistolrundan på sin CT-sida men då kom Mathieu "ZywOo" Herbaut och förstörde festen med ett ACE.

Men NIP svarade direkt efter och vann hela sex raka rundor. Vitality kom nu tillbaka och utjämnade vid 13-13. Där tog det dock stopp och NIP lyckades stänga sitt kartval, MIrage, med 16-13. Starkast i kartan var Ludvig "Brollan" Brolin med sina 23 frags och en HLTV-rating på 1.27.

Näst på tur var Overpass och återigen startade NIP med att vinna tre rundor. Återigen kunde dock Vitality komma tillbaka och vann åtta rundor på sin T-sida. Men NIP ville inte ge upp. Denna gången bjöd de på en strålande T-sida som återigen lett av Brollan. NIP vann kartan med 16-14, mycket tack vare Brollan och hans 27 kills.


4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..