×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP för revansch mot Complexity — vann övertidsdramat

1
Efter en otroligt spännande match är NIP i final i grupp A.
Ninjas in Pyjamas förlorade sin öppningsmatch av Blast Premier mot Complexity Gaming men kunde säkra sin första match mot Evil Geniuses. I och med detta väntade ett nytt möte mot Complexity. Allt startade på Mirage där NIP kunde ta en bekväm seger med 16-9.

Matchen gick över till Overpass och nu vände det helt. Ninjorna kunde inte få igång sitt försvar över huvud taget. Efter matchen förklarade Hampus "hampus" Poser att detta troligen beror på att Kristian "k0nfig" Wienecke, Fredrik "REZ" Sterner och Ludvig "Brollan" Brolin alla vill spela A. Detta var tydligt, 16-7 till Complexity.

Sista och avgörande kartan blev Nuke och NIP fick en rätt så bra T-sida med åtta vunna rundor. Men bra T-sida bjöd även Complexity på. De tog helt kommando över matchen och kom upp i en ledning på 15-10. Det såg nu mörkt ut men NIP gav inte upp. Det lyckades tvinga kartan till övertid och vann tillslut efter två övertidsomgångar, 22-20.

Nästa match för NIP blir imorgon. Där ställs de mot Team Vitality om en direktplats i Blast Premier Fall Finals. En förlust skulle innebära fortsatt spel i knockout stage.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..