×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tuff start för NIP i Blast — förlorade mot Complexity

1
Det blev ingen bra start för NIP i Blast Premier Fall Groups.
Ninjas in Pyjamas startade sin resa i Blast Premier Fall Groups mot Complexity Gaming. Det var jämnt direkt på amerikanernas kartval Inferno men NIP var något starkare och kom upp i en ledning på 12-8. Efter detta tog dock Complexity kommando. Det såg ut som att de skulle bli övertid men NIP lyckades tillslut stänga kartan med 16-14.

Matchen gick vidare till svensklagets kartval, Nuke. Där fick de en okej T-sida med sju vunna rundor. CT-sidan var dock inte lika bra. Complexity utjämnade matchen och Overpass skulle avgöra allt. Återigen fick NIP en respektabel T-sida med åtta vunna rundor.

De fick nu också en bra start på sin CT-sida och hade helt plötsligt på 12-8. Där tog det dock stopp. Amerikanerna fick ett otroligt rull och NIP vann bara en runda till. Kartan slutade 16-13 till Complexity som vann matchen med 2-1 i kartor.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..