×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska AWP-spelaren ryktas gå till nya amerikanska laget

1
Den svenska AWP-stjärnan ser ut att gå till det nya CS-laget.
Den nordamerikanska organisationen M80 uttryckte viljan att starta ett CS-lag tidigare i sommar. Nu kommer det uppgifter som pekar på att de hittat en femma. Enligt uppgifter till Dust2.us så blir det just ett nordamerikanskt lag som kommer att representera organisationen som just nu har lag i Valorant, Rainbow Six Siege, Rocket League och Street Fighter.

Dust2 rapporterar att det är den tidigare ATK-kärnan som laget är byggt runt. Det är dock inte Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm som är den AWP-spelare som verkar stå på tapeten. Istället är det svensk-amerikanska spelaren Adam "WolfY" Andersson som de ska ha siktat in sig på.

Förutom detta så ska även den danska ledaren Marcus "mankzy" Kjeldsen, som WolfY tidigare spelat med, vara av intresse. Också lite förvånande är att det tidigare CS-proffset Rory "dephh" Jackson ser ut att återvända till CS för att bli coach för laget. Detta efter en längre tid i Valorant.

Ryktade M80:
Adam "WolfY" Andersson
Mike "Swisher" Schmid
Ethan "reck" Serrano
Mario "malbsMd" Samayoa
Marcus "mankzy" Kjeldsen

Rory "dephh" Jackson (coach)

Artikellbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Relog Media

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..