×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

ATK-chefen avslöjar: Vill ha tillbaka b0denmaster

1
I en intervju hintar ATK om att Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm kan återvända till laget han lämnade
Häromveckan valde Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm att bänka sig själv från ATK. Nu kan svensken vara på väg tillbaka till laget, åtminstone om man får tro organisationens vd Warren "Flea" Barkhuizen.

I en intervju med den amerikanska nyhetssajten Dust2.us berättar Flea att han hoppas att den svenska AWP-spelaren återvänder till laget inom kort.

— När jag pratade med Gareth "MisteM" Ries och Daniel "sprayxd" Kogan (b0denmasters ATK-lagkamrater, reds. anm.) frågade jag dem om de ville hitta en annan AWP-spelare eller om de ville spela med b0den. Jag gillar b0den personligen, han är en jättebra kille och bidrar med mycket till laget. Jag skulle vilja ha honom tillbaka.

Att b0denmaster bänkat sig själv från laget ser Flea som en tillfällighet under tiden som kontraktsförhandlingar pågår mellan partnerna. Enligt Flea har b0denmaster efterfrågat en fördubbling av lönen — något som ATK inte kunnat gå med på.

— Jag vet att de har nått en överenskommelse där han är nöjd med lönen som alla andra var nöjda med. Det var inte 100 % ökning utan snarare 20 % vilket är det som alla har fått.

— Så fort vi är klara med den här korta övergångsperioden där vi har två nya tillskott i laget vill jag att b0denmaster kommer tillbaka. Det handlar bara om att få alla pusselbitar på plats. Kort sagt, vi har inte nått vägs ände, det senaste vi sade var att vi hoppades hitta en lösning.

25-årige b0denmaster anslöt till ATK i början av 2022 efter att ha spelat i Lilmix under fyra års tid. Under sin tid i ATK har b0denmaster skördat en del framgångar på den amerikanska scenen och bland annat vunnit en säsong av ESL Challenger League.

Artikelbild: Pressbild/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..