×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers vinner äntligen mot Monte — vidare till semifinal i Elisa Invitational

3
Efter fyra raka förluster kunde Eyeballers äntligen vinna mot Monte.
Det svenska laget Eyeballers spelade idag kvartsfinal i Elisa Invitational Spring. De ställdes där mot Monte, ett lag som Eyeballers aldrig ens vunnit en karta emot. Monte saknade dock sin IGL, Victor "sdy" Orudzhev, och spelade istället med Aleksandar "CacaNito" Kjulukoski.

Matchen startade på svenskarnas kartval, Overpass, och detta blev tydligt med en bra T-sida där de fick med sig åtta rundor. På CT-sidan förlorade de pistolrundan samt rundan som följde. Det var dock sista rundan de förlorade. Åtta raka rundor och 16-9 till Eyeballers.

Matchen fortsatte efter detta på Anubis. Återigen bjöd Eyeballers på en bra T-sida med nio vunna rundor. Denna karta hade dock Monte bättre anfall och kunde kom upp i en ledning på 12-11. Där vaknade dock Eyeballers till igen och tog fem raka rundor för att stänga karta, och därmed matchen, med 16-12.

I och med detta är Eyeballers klara för semifinal som spelas på lördag. Där kommer de möta antingen Movistar Riders eller ex-Copenhagen Flames.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Esportstudion

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..