×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Transferrykte: FalleN på väg till brasilianska storlaget

2
Den brasilianska CS-legendaren kan vara på väg att skriva på för ett nytt lag.
Counter-Strikes gudfader Gabriel "FalleN" Toledo kan vara på väg att lämna Imperial Esports för Furia Esports. Det rapporterar den brasilianska nyhetssajten Gamearena.

Enligt sajten ska Furia redan ha varit i kontakt med Imperial och frågat om FalleNs situation och om intresse finns för en potentiell transfer. Mer än så har ännu inte rapporterats, men faktumet att Furia kontaktat Imperial menar Gamearena talar för att laget förbereder förändringar.

Vilken spelare som eventuellt skulle behöva flytta på sig för att göra plats är inte klart. Gamearena nämner lagets AWP-spelare Rafael "saffee" Costa som ett alternativ medan Dot Esports istället menar att lagets in-game leader Andrei "arT" Piovezan kan hänga löst.

Under våren har FalleN och hans Imperial Esports inte imponerat nämnvärt på den internationella scenen och laget misslyckades att kvala till Majorn i Paris. Imperials främsta bedrift under säsongen är förstaplatsen i den amerikanska upplagan av Blast Premier Showdown.

Furia, som i skrivande stund är rankade på plats 11 på HLTV:s världsranking, lyckades kvala till Majorn i Paris men slutade sist i gruppspelet efter tre raka förluster.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..