×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

CS-fansen sörjer Gabe Newells 12 år långa Major-frånvaro

1
Vi fick aldrig se Gabe Newell under en Majorn i Counter-Strike: Global Offensive.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Gabe "Gaben" Newell är en av grundarna till Valve, företaget som han även är VD för. Förutom detta har han blivit som en slags meme många ber till när de öppnar lådor eller en person man klagar på när sitt favoritspel från Valve inte fungerar som man vill.

En sak som Gaben gjort som blivit väldigt uppskattat är att det ofta varit han som öppnat upp huvudturneringen av The International i Dota. Men i CS-världen har vi aldrig fått lyxen av Newells närvaro. Han har inte varit på en enda CS:GO-Major över huvud taget.

Detta är något som gjort fansen väldigt frustrerande, speciellt med tanke på att Majorn i Paris var den sista CS:GO-Majorn någonsin. CS-communityn flockade till Reddit för att diskutera detta och många var missnöjda. Men det var även många som inte ens var förvånade.

Fragbite kan bekräfta att en stor del anställa från Valve faktiskt var på plats i Accor Arena under slutspelsdagarna av Majorn. De spenderade dock den stora delen av den tiden i ett VIP-bås i arenan.

Aritkelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..