×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Profilen avslöjar: Så mycket kostar Faze Clans CS-lag varje månad

1
Det är inte billigt att driva ett av världens mest framgångsrika CS-lag.
De senaste veckorna har Faze Clan-profilen Nordan "Rain" Shat uttryckt massiv kritik mot sin egen organisations bolagsledning delvis för dess beslut att satsa på att ha lag i så många esporttitlar. I en uppmärksammad video avslöjar nu Rain hur mycket pengar som varje esportlag kostar organisationen jämfört med vad som dras in.

Enligt Rain kostar det 576 000 dollar (~6,1 miljoner kronor) varje månad att ha igång CS-laget vilket gör laget till Faze Clans i särklass dyraste esportlag att bedriva. Samtidigt menar han att det går att koppla intäkter till laget som motsvarar 514 000 dollar (~5,5 miljoner kronor). Om Rains siffror stämmer skulle det innebära att Faze Clan förlorar 62 000 dollar (~666 000 kronor) varje månad på sitt CS-lag.

I videon påstår Rain att den enda esporttiteln som Faze Clan går plus på är PUBG Mobile som bolaget uppges tjäna 87 000 dollar (~935 000 kronor) på varje månad.

Faze Clan har i skrivande stund inte kommenterat videon och därmed varken bekräftat eller dementerat Rains uppgifter.

Se Rains video här:

Artikelbild: Kalle Strömgren och Rain/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..