×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Rysk media: Ninjas In Pyjamas kan göra ändringar efter Majorn

1
Uppgifterna bör tas med en nypa salt då de går tvärtemot vad NIP:s ledning kommunicerat.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Ninjas in Pyjamas finska in-game leader Aleksi "Aleksib" Virolainen kan lämna laget efter Majorn i Paris. Det rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews.

Sajten hänvisar till den ryska CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov som ska ha spridit uppgifterna under en av sina sändningar på Twitch. Enligt Escorenews har NIP:s rysktalande AWP-stjärna Daniil "headtr1ck" Valitov förnekat ryktet.

Uppgifterna går stick i stäv med vad Ninjas In Pyjamas ledning kommunicerat under den senaste tiden vilket gör att de bör tas med en nypa salt. I ett uppmärksammat inlägg på Twitter skrev NIP:s vd Hicham Chahine i slutet av mars att han vill att lagets nuvarande femma ska hålla ihop och fortsätta förbättras tillsammans.

OverDrive är en profil som under de senaste åren gjort sig känd för att dela med sig av information om framtida rosterändringar. I vissa fall träffar hans förutsägelser rätt men långt ifrån alla visar sig senare stämma.

Under måndagen spelar NIP en avgörande utslagsmatch i Majorn i Paris mot ENCE Esports. Laget måste vinna matchen för att inte bli utslagna ur turneringen.

Artikelbild: Kalle Strömgren

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..