×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Gamerlegion klara för Legends Stage — isaks ACE-clutch avgörande

4
Isak "isak" Fahléns otroliga ACE vann matchen åt Galergion.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Det blev en rejält spännande kamp i matchen mellan Gamerlegion och Forze. Matchen startade på Overpass och där bjöd GL på en imponerande T-sida med nio vunna rundor. Forze startade även bra på sin T-sida med fem raka rundor. Där tog det dock stopp och Gamerlegion stängde kartan med 16-12.

Näst på tur var Inferno, ryska lagets kartval. Gamerlegion började återigen bäst och fick med sig hela elva rundor till sidbytet. Men Forze var inte sämre på sin CT-sida och deras försvar var svinstarkt. En tredje karta låg verkligen i luften men då var det dags för svenska Isak "isak" Fahlén att säga ifrån.

Det stod 14-13 till Gamerlegion som tvingades till ett halvköp. Detta sket dock isak i och drog ett otroligt ACE som dessutom slutade i en 1on3-clutch.


Efter detta var matchen klar. Gamerlegion, som startade Majorn med två raka förluster är nu vidare till Legends Stage efter de slagit ut MOUZ OG och Forze.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..