×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Öppet bråk mellan Major-spelarna: "I Putins rövhål"

1
Det ryska och ukrainska lagen bråkar helt öppet på Twitter.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Det bäddades upp för ett rejält laddat möte i dag två av Majorn i Paris. Detta när det ryska laget Forze ställdes mot Ukrainska laget Monte. Forze var det starkare laget och vann matchen med 16-6. Det ryska lagets IGL valde då att gå efter ukrainska spelaren Sergiy "DemQQ" Demchenko på Twitter.

Där skrev han att han tiden av radar i Akuma är över och taggade DemQQ. Detta refererar till de stora fuskanklagelser som DemQQ:s förra lag fick emot sig. "Jag tror du skrev något under RMR:en, men jag glömmer. Du hade din mun i din röv va?", svarade DemQQ.

Efter detta svarade även Montes officiella Twitterkonto med: "I Putins rövhål. För det är i deras blod att slicka tsarens röv." Denna Tweet är nu raderad. Det var hett mellan lagen redan under Majorkvalet när Monte-spelare vägrade skaka hand med Forze. Detta på grund av att de är sponsrade av Lukoil, ett ryskt oljeföretag.



Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..