×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Betyg: Så snygga är svenskarnas Major-stickers

2
Vilken svensk spelare har snyggast sticker? Här ger vi våra tankar.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Nu har äntligen spelarstickers till Majorn i Paris kommit. Vi har nu fått se klistermärken från alla svenska spelare och vi kände att det var dags att betygsätta dessa.

Freddy "KRiMZ" Johansson 2/5

KRiMZ är en av få spelare som spelade den första CS:GO-Majorn som också kommer att spela den sista. Hans klistermärke är dock inte lika legendariskt som han själv. Det är helt ärligt bara lite tråkigt.

Tim "nawwk" Jonasson 3/5

nawwk har fått sitt första klistermärke någonsin. Och han har gjort det rätt så bra ändå. Det är inget speciellt och han räddas lite av Holo-effekten på grund av Apeks färger. Det är cleant. Är man stort fan av nawwk så ska man inte bli besviken.

Ludvig "Brollan" Brolin 3/5

När jag först klistermärket tänkte jag att det var en klar 2-poängare. Detta baserade jag mest på hur det skulle se ut på vapen. Men ju mer jag kollade desto mer gillade jag det. Ninjan höjer klistermärket rejält och funkar absolut bäst i guld.

Fredrik "REZ" Sterner 3,5/5

Detta kanske är lite kontroversiellt men jag gillar verkligen REZ sticker. Den vertikala orienteringen, stora bokstäver och en snygg blinkning till memen R EZ. Allt bara funkar. Precis som på Brollans så är det guld som är snyggast och den skulle funka på många ställen.

Isak "isak" Fahlén 4/5

Gamerlegions ändring av sin logga var lite tråkig. Men detta är verkligen en fördel för isak. Hans klistermärke poppar verkligen. Det kanske ser lite tråkigt ut. Men återigen så är det också stora bokstäver som lyfter den extra. Sen får vi inte glömma hur bra Holo-effekten funkar på denna. Tänk den på en Desert Eagle | Ocean Drive?

Vem har snyggast sticker?

384 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..