×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

G2 Esports vinner IEM Katowice – förlorade bara en enda karta på hela turneringen

2
Finalen mellan G2 Esports och Heroic slutade med en 3-1-vinst för G2.
G2 Esports vinner IEM Katowice 2023. Det står klart efter att laget besegrat Richard "Xizt" Landströms Heroic med 3-1 i finalen.

Under hela turneringen har G2 varit dominanta och städat av motståndarlagen på löpande band. Alla lagets matcher i både turneringens gruppspel och slutspel slutade 2-0 och lagets enda kartförlust kom i finalens tredje karta Inferno som Heroic vann med 16-11.

Genom turneringsvinsten cementerar G2 sin ställning som världens just nu bästa CS-lag. Laget har hittills inte förlorat en enda match under säsongen då man gått obesegrade genom både IEM Katowice och vårens Blast Premier-gruppspel. Senast laget förlorade en tävlingsmatch var i mitten av december då G2 förlorade mot Faze Clan i gruppspelet av Blast Premiers årsfinaler, en turnering som G2 sedan vann.



Artikelbild: Helena-Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..