×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers utslagna i kvartsfinalen — nawwk klar för semi i CCT West Europe

1
Det återstår nu bara en svensk spelare i turneringen.
Under onsdagen spelade Eyeballers kvartsfinal i CCT West Europe Series 3. Där ställdes de mot HAVU Gaming. Matchen startade på Inferno och det var jämt direkt från starten. Svenskarna kunde dock säkra nio raka på sin T-sida. Men finnarna bjöd på en bra T-sida själva och tog kartan till övertid. Där var det också HAVU som vann.

Näst på tur var Ancient och där var HAVU återigen starkast. Trots att Eyeballers vann de tre inledande rundorna så tog det finska laget kommando. De säkrade nio rundor på sin T-sida. Den ledningen var för stor för Eyeballers som inte kunde komma tillbaka, 16-11 till HAVU och 2-0 i kartor.

I och med detta är Eyeballers utslagna ur turneringen. Bättre gick det för svenska AWP-stjärnan Tim "nawwk" Jonasson. Han och hans Apeks säkrade en semifinalplats efter 2-0 mot Team Spirit Academy. De spelar sin semifinal idag 12:30.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..